Huur een camper of vouwwagen bij Dutch Bull Campers

De laatste jaren ontdekken steeds meer kampeerders het genot van een luxe camper. Maar ook de (zelf-uitvouwbare) vouwwagen biedt gemak en vrijheid . Bent u al klaar voor een avontuurlijke vakantie waarbij ontdekken, ontspannen en genieten zorgen voor puur vakantieplezier?

Bij Dutch Bull Campers huurt u een luxe camper, van alle gemakken voorzien! Naast onze zorgvuldige standaardcontrole van benzine-, gas-, vers-water tank alsmede de technische staat van de camper, zijn ook diverse extra’s al aanwezig zodat u eigenlijk alleen maar kleding en etenswaren hoeft mee te nemen. Hoe gemakkelijk is dat!

Wij verhuren campers geschikt voor 2 tot 5 personen in de vorm van buscampers en (semi) integraal. Bekijk hier de verschillende modellen!

De Opus vouwwagen is middels de ingebouwde compressor zelf opblaasbaar waardoor gedoe met een stokkenframe voorkomen wordt en opzetten binnen 5 minuten geregeld is. De vouwwagen is standaard voorzien van diverse gemakken en kan desgewenst uitgebreid worden met een luifel of voortent.

Daarnaast kunt u desgewenst bijv. tuinstoelen, tuintafel, scottelbraai of mobiele airco bijhuren.

Algemene voorwaarden

Huurinformatie

Eigen risico & verzekeren

Ga op avontuur met een luxe camper!

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak.

Neem contact op als u een camper wilt komen bezichtigen: info@dutchbullcampers.nl

 

Locatie en contact

Plaza 17
4782 SL Moerdijk
Telefoon: 0168 - 21 20 10
Email: info@dutchbullcampers.nl

Cookiebeleid

Ontwikkeling en realisatie door Visuals4You