Wave-Camper en Dutch Bull Campers hadden op de Camper en Caravan Beurs 2018 in Utrecht een stand naast elkaar. Wave-Camper zocht een importeur voor de Nederlandse markt en wij een uitbreiding van ons autobestand, met kleinere campers van hoogwaardige kwaliteit. De klik was snel gemaakt.

Wave-Camper bouwt de campers op basis van de Volkswagen T6 en MAN TGE/Crafter in een korte en een lange versie. De uitrusting van de VW T6 met hef-/slaapdak is uitstekend en de camper is zeer geschikt voor dagelijks gebruik vanwege het slimme gebruik van stoelen op een railsysteem. Hierdoor kunnen 8 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen gecreëerd worden. Een ideale auto voor een groot gezin maar ook voor de zakenman of ZZP-er die veel onderweg is. De stoelen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en uitneembaar, waardoor een grote laadruimte ontstaat.

Qua cultuur en filosofie passen Wave-Camper en Dutch Bull Campers prima bij elkaar. Wij streven samen naar een stabiele, langzame groei met kwalitatief hoogstaande producten.

 

 

 

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak.

Neem contact op als u een camper wilt komen bezichtigen: info@dutchbullcampers.nl

 

Locatie en contact

Plaza 17
4782 SL Moerdijk
Telefoon: 0168 - 21 20 10
Email: info@dutchbullcampers.nl

Cookiebeleid

Ontwikkeling en realisatie door Visuals4You