Reparatie van uw sanitair: nu ter plaatse in uw camper/caravan en met verbluffend resultaat!

Sinds kort zijn wij officieel dealer van SPEEDCOAT. Een product wat ons in de gelegenheid stelt om voortaan uw beschadigde sanitair te herstellen in uw camper/caravan.

Geen getob meer om bijvoorbeeld de douchebak zonder al te veel beschadigingen uit de sanitair-ruimte te halen en ook niet om die na reparatie weer terug te plaatsen. Wij herstellen ter plaatse hetgeen beschadigd is, niet alleen de douchebak maar ook (delen van) het toilet, de wasbak of de wanden. Er wordt door middel van verneveling een nieuwe flexibele laag aangebracht, die desgewenst ook op kleur gemaakt kan worden. Door het flexibele, buigzame karakter van de nieuwe laag wordt voorkomen dat er opnieuw barsten of scheuren ontstaan door gebruik van de bak of het bewegen van de camper/caravan. Dit is vaak het geval bij gebruik van polyester.

Na enkele dagen kunt u uw camper/caravan weer ophalen. We zorgen dat uw sanitair-ruimte er weer tip top uitziet en klaar is voor gebruik.

Wij geven een levenslange garantie op dit nieuwe product, mits herstel is uitgevoerd door een officieel erkende SPEEDCOAT-dealer.

 

 

 

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak.

Neem contact op als u een camper wilt komen bezichtigen: info@dutchbullcampers.nl

 

Locatie en contact

Plaza 17
4782 SL Moerdijk
Telefoon: 0168 - 21 20 10
Email: info@dutchbullcampers.nl

Cookiebeleid

Ontwikkeling en realisatie door Visuals4You